gott nytt alla!

Så var det dags igen, ännu ett nytt år på ingång.. gott! Dagen börjde med att man skulle upp och jobba klockan 8-12, helt ok för mej. eftersom man får pengar för det och det är rätt mycket pengar nu under nyår när man bara jobbar 4 timmar så. blev klar lite tidigare ändå så det var sönt. Men en sak som var klar var att det var svinit kallt ute. ungerfär ca 13 minus, jippi! trots att jag hade dubbla hanskar och dubbla sockar i ett par vinterarbetsdojjor så blev det kyligt, underställ var ett absolut. Men man var iallafall inte ensam idag utan vi var två. Så man kunde ju prata om massa annat som gjorde att man glömmde bort att det var lite kylit och fötterna ett tag. Nu så väntar jag på att jag ska åka iväg och handla lite mat till mej och de andra gubbarna som kommer hem till mej på förfest innan vi ska dra oss ner till jessi på festen. Det blir kyckling, mums.. hoppas den bara blir bra.. men det tror jag Imorgon igen då så är det dags för jobb igen.. lite mindre kul när det är dagen efter. men tar man det bara lugnt så ska det allt gå. lite musik i öronen så går allt mycket enklare. och ja imorgon är jag ensam. Men det ska bli skönt men kanske inte är jätte prat glad då? Aja nu ska jag kila iväg och göra mig i ordning.. GOTT NYTT ÅR ALLA!

Livet, Jobb och 2010!

Så har yttligare en dag av veckan snart paserat. och det är inte långt kvar till festen imorgon och det nya året, då vi går in på ett nytt tio-tal. Det första för många av oss men det andra för den del med.. fatta vad konstigt att födas nu, 2010? jag kan inte själv fatta att jag varit bebis en gång i tiden, det känns helt skumt när man pratar om det och tänker tillbaka på't. Tänk att man varit så liten och oskyddande så att man behövt assistans för att överleva. då vad man liten och söt. men nu istället så är man snart vuxen och ska klara sig på egna ben, skaffa familj, ha en bostad, utbilding och en fast inkomst. det är Scary!! tänk att man ska lämna sin mamma och pappa och att man själv ska bli det? det är värre än döden. Ärligt talat så är jag inte speciellt rädd för döden. den sker när man är klar med det man föds för att göra. När det är avklarat så är det dags att lämna plats för nya på jorden, men jag tror inte att man dör förevigt.. Man föds på nytt, antingen som en ny männsiska eller som något annat. Det kan vara en blomma eller något annat som finns på jorden. Man gör helt enkelt någon nytta hela tiden. Men nu ska vi inte prata allt för mycket om det som ska ske utan stanna i nuet, så återigen till jessicas nyårsfest.. jag har riktigt höga förhoppningar av den och jag tror den kommer bli bra. Med mycket härligt folk och annat smått och gott. Dock så jobbar jag dagen efter vid sju eller åtta, så för mej blir det att ta det hyffsat lugnt. efter som jag ska köra bil på jobbet. men jag jag går abslolut inte hem före tolvslaget, det måste man vara med på. Det är en självklarhet. Men när jag går hem återstår och ser. Ikväll bär det av till en go kompis vid namn Filip, han och jag har nyligen träffats och vi kom varandra riktigt nära på kort tid, vi träffades i kyrkan första gången då vi repeterade till våran kulmusikal. som förövrigt blev succé! så han, jag och hans tjej Malin ska ha lill nyår ikväll eftersom vi ska på olika håll imorgon. det kommer bli riktigt nice! Egentligen skulle Karin följa med också, men så blev det inte. Istället ligger hon hemma dålig. Så hon stannar hemma och laddar om för morgon dagen, och det är nog lika bra tror jag. men du ska veta att jag tänker på dej! hoppas du blir bättre till imorgon, för då är det party som gäller för hela slanten. eller vad säger du? Jag ska sluta detta inlägg nu med att skriva dagens gratulation som går till min underbara och älskade moster som idag fyller 35 år, grattis! hoppas din dag har varit bra och att kvällen din kommer bli minst lika bra. med många paket och att du blir riktigt nöjd med födelsedagen. Förlåt för att jag inte kunde komma ikväll till dej.. men jag hade massa annnat planerat iförväg redan. men jag kommer en annan dag och ger dej grattis kramen. det lovar jag! ha det gott allihopa! GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! så syns vi 2010. Spreed the light, PEACE^^

Tell the world!

klockan paserar snart 23.30 och jag är fortfarande uppe vid datorn, vart är världen påväg.?
Denna dagen har varit helt ok.. började rätt segt, alex sov över här inatt så vi vaknade runt halv 10 ungfär och då tog vi oss till kylskåpet och mättade våra hungriga magar.. mycket gott med frukost, tycker det nästan är det bästa på hela dagen... men efter frukosten så blev det lite röj i huset, alltså städ inget annat.. ingen fest om ni trodde det!
senare under dagen så bar det av till stan med Rebecka för att hitta något nytt att trä på kroppen på nyår.. man måste vara fin då liksom.. kan inte se ut som en uggla när man ska välkommna in det nya året, ellerhur? men skön vad mycket folk det är överallt.. svårt att komma fram och inte snacka om vilka köer som finns ny. men jag fick i allafall napp.. det blidde en svart skjorta, nöjd med mitt köp, med tanke på den långa kön. vi var väl hemma runt 7 tiden igen skulle jag tro då det blev mat.. mums!
efter det så har jag bara slappat, suttit vid datorn och pratat med massa folks och med K <3
och här sitter jag än, vid datorn och nu har klockan paserat halv tolv här! kanske snart är dags att lägga sig i sängen och glo på någon go film! förslag? tänkte kola på drag me to hell, har fått olika kommentarer om den. så nu är det upp till bevis.. måste se vad det är för någon film.

TAGGA NYÅR, tror det kommer bli en höj höjdare nyår. Den bästa på länge.. grabb förfest hemma hos mej innan med. kan inte bli mycket bättre !! 

PEACE^^

RSS 2.0