EN BRA DAG HELT ENKELT 18 MARS 2009

Efter en kort sömn denna natten så var det dags att kliva upp ur den härliga varma sängen.
Tror jag somnade vid 03.00 inatt, och skulle upp vid 06.00 . P.g.a att jag hade så ont i foten, var jag än la foten så värkte det i den.
Men jag var ändå rätt pigg upp och hoppade i duschen,klädde på mej och åt frukost.. ja det gamla vanliga jag brukar göra innan skolan.
Sen avr det på bussen som gällde.. skoldagen var helt  okej den med. Lite slött men kul att se alla idag ännu mer än vad det brukar vara. Lektionerna var roliga idag : Svenska,Omvånad, Arbetsmiljö och Matte. matten var sjukt kul idag.
Ligger bra i den förtillfället iallfall ;)
Sen var det bussen hem till kusin Fredrik och hans flickvän Thess och hämta ett par av hans träningsskor som jag skulle få låna, eftersom mina är på rymmen. sen så gick jag och mötte Limen och vi vandrade vidare ner till KFUM där träning håller hus.
Det var en helt underbar dag att träna, även att det kändes i foten .. jag gjorde ett bra mål, enligt mej och andra bra saker .. vill inte skryta så jag tar inte upp dem.. haha.
Sen efter att jag duschade så vandarade jag upp från KFUM till Ekhagen där jag sedan tog bussen hem..
Och här sitter jag nu och ska äta frukost och prata med en 3 snubbe om en mobil .. dags att förnya sig lite . ;)
Skolan börjar imon efter 12.00 någon gång .. ska till tandläkaren innan ;)

Hade gott igelkott ;)

Tisdag 17 Mars 2009

Visst är det skönt med studiedag?
Det har jag idag .. Bara ligga kvar o sova i sängen medans mina syskon håller på att göra sig ordning för att dra till skolan.
jag gick upp vid ungefär halv 10 och åt frukost tillsammans med min mamma, som också var ledig .. Sen så slappade jag lite och sedan gjorde jag i ordning mej. Duschade, klädde på mig och gjorde i ordning håret .. vilket inte gick så bra idag .. så jag sket i håret sen.
Sen bar det iväg ner till stan för att handla present till lillebror, en vecka sent men ändå.. kan ju göra det nu när jag inte har några kryckor att hoppa på .. så himla skönt utan dom. På stan så träffade jag Alex,Jessi och Martin som skulle till Pauline och titta på film .
Nästa som stod på tur var BR där jag skulle köpa hans present. som blev ett pizza spel som han hade sa att han önskat sig, det blev ett vädigt lyckad present. Han blev jätte glad för den och sitter nu och spelar med sig själv.
Min ena sko är kvar i Göteborg så jag har fått låna ett par nya av min kusin fredrik, snällt. Måste ju kunna träna vidare och vara med på idrotten.. och det är ingen idé att köpa nya skor. För nu börjar ute säsongen och då är det fotbollsskor som gäller ... så det är de jag får ta och köpa mej istället.. men det blir nog ett par nya tränings skor med.
Snart kommer min underbara lilla kusin, ska vara barnvakt.. jätte mysigt .. Tänk att tiden gått så fort att hon den 1 April fyller 1 år.. känns som om det var igår hon kom ut från min moster.. men det har redan gått ett helt år .. ett helt underbart och mysigt år . Hon bara växer och växer ...

Men nu ska jad inte skriva mer .. hade bra ! /R

Söndag 15 Mars 2009

Efter en lång och trevlig kväll hemma hos Anna, var man hemma vid 00.30 ca. Då det bara var att krypa till kojs och sova.
idag gick man upp vid 10 och åt frukost tillsammans med familjen, som vi brukar göra på helgerna.
Efter det så var det dags att städa och röja lite i lägenheten, alla i familjen hjälptes åt och det gick hyffsat fort ändå.
Kanske inte är det roligaste jag fick göra .. Städa toaletten men det gick la på 15 minuter. Var inte så mycket grejer där inne.
Efter så tog jag det lugnt och gjorde i ordning mej .. För vid 1 skulle hela familjen Larsson ut på äventys.. som var riktigt kul och roligt..
och nu sitter man vid datorn och väntar på mat ... resten av dagen vet jag inte vad jag sak hitta på något. Slappa, Läsa .
Kanske fundera .. det är en del saker som går i mitt huvud just nu som jag inte vet vad jag ska göra med oså. men det hoppas jag löser sig och att de då försvinner ..
och så till dagsrapporten av foten ... den är tillbaka nu ..svullnaden har gått ner och jag kan gå näst intill normalt på den .. Den låser sig emellan åt och gör ont .. men klart på bättrings vägen .. Träning snart då igen .. Hoppas på imorgon :)
måste ju tagga och träna inför Landslagslägret nu juee som är den 24-26 April :)

Hade b
äst flod häst // RLördag den 14 mars 2009

Efter en lång tids promenad ute i mörket för att leta sig uppåt mot Anna .. sitter jag här nu .. Det var inte det lättaste att hitta upp . Man går ju vilse.
men nu är man bänkad framför tvn för att glotta på Melodifestivalen tillsammans med Anna,Nina,Kristin och Richard ..
Den lame Richard har inte anlänt ännu och det kan ju ta lite tid för honom att leta sig upp hit .. hehe..
men nu ska jag dra och istället kolla på Finalen !! 

// ROBIN


Lördag ! 14 mars 2009

Ja, så var det snö ute igår igen ... ska vi aldrig får vår ? vi hinner bara smaka på våren. sen kommer det ny snö igen.. USH! Men nu så är snön på väg bort igen, vilken tur. Tycker iallfall jag.
Denna lördagen har varit rätt lugn faktiskt. Gick upp vid kvart över nio och åt frukost tillsammans med min famlij. Efter det så har det inte hänt så mycket.
Ska snart göra i ordning mej för att sedan åka ner och kolla på en senior match mot AKKA! Det ska bli kul att komma iväg dit och träffa alla glada ultimate kings..
Ikväll blir det la finalen i Melodifestivalen.. tror jag iallfall. Inte för jag kan tippa på någn speciell vinnare.. det är många rätt bra låtar i år.. Men jag håller en extra tumme på Molly Sandén, Alcazar och H.E.A.T.
Men innan det blir kväll ska man försöka hinna med att träffa sin underbara Flickvän också innan hon ska åka iväg..
Så det blir lite stressigt idag.. haha och jag som inte ens kan springa eller knappt gå ordenligt .. men det löser sig alltid.
jag hoppas på att få börja träna snart igen. Helst nu i veckan men det tror jag inte jag kommer kunna. men hoppas kan man alltid göra . eller vad säger ni ?
Men foten är klart bättre nu än innan. Har nu tagit bort kryckorna på korta sträckor men ska ha dom när jag ska gå eller åka lite längre bara för att överbelasta foten.. Svullanden har gått ner men det gör mera ont nu än innan. och det blå ränderna har gått ner men den röda randen är fortfarande kvar. Men det är på bättringsvägen..
Nästa helg är det senior SM, vilket jag inte kan åka med på p.g.a. foten .. Men får tagga inför Landslagslägret som är i Aprl.. Det kommer nog bli jätte kul .. Hoppas bara att foten är återställt så jag kan springa ifrån alla igen ;) hahaha.
Men nu ska jag dra och duscha och göra mej klar för att sedan ta bussen till KFUM ..
Men skriver väl något imorgon igen .. Inte för jag gillar att skriva blogg .. Men något ska man la göra om man har tråkigt och detta är ett bra sätt att underhålla sig med ..

Hade bra

// R-Larsson


ONSDAG !

Hallå igen :)
Nu sitter jag här igen och skriver blogg.. vad har hänt idag ?
Ska jag vara ärlig så har det inte hänt så mycket, jag vaknde vid 09.30 ca och gick upp och kollade på tv och åt frukost .
Natten har varit bättre denna gången, har haft ont men har lyckas sova bra iallfall trots omstädigheterna . hehe
Efter det så hoppade jag ner i trappen för att komma till toaletten där duschen väntade, där jag stod en ganskaa lång stund.
Det blev ingen skola för mej idag heller .. Surt "/ det finns lixom inget att göra här hemma när man är invalid .. Men ikväll ska jag försöka ta mej ner till Ultimaten och kanske träna gym .. mage och armar är ju friska !! haha !
ALLTID NÅGOT :D
Imon bär det av till skolan igen ... tror jag iallfall ... 
försöker stödja lite lite på foten för att fotare bli bra igen .. så man kan komma igång med träningen .. Men det är inte lätt .. foten dras efter mej .. igår var det en stor blå rand på ena sidan av foten .. den är kvar och det har även till kommit en ny blå rand på andra sidan av foten .. inge vidare .. Men jag hoppas på att jag är på bättringsvägen ..

Men nu ska jag dra här ifån.. TVn kallar på mej :D

Hej HOPP // Robin

"/

Vad ska man börja ... ?
jag kan ju börja med vad som hände, det var så här att vi var på väg till JSM med Ultimaten och såg fram emot det sjuukt mycket. Var riktigt taggad. Resan dit var trevlig och man lärde känna folket ännu bättre än vad man redan gjorde. Vi bodde på en skola vid vasa platsen, fredags kvällen var till för att tagga inför lördagen då vi skulle köra igång turneringen.
Gick och la mej i hyffsad tidigt .

Lördagen var det då dags att spela. vi vann två matcher av fyra. Själv gjorde man då mål mot sveriges bästa lag, det ända laget som blev under den matchen . *STOLT* haha ;)
Under denna dagden så stukade Jacob sin högra fot, vilket inte var så bra.
För nu hade vi ingen avbytare så vi skulle få köra 5, utan att byta. vilket kan bli jobbigt.
Vi stack och åt på en kebab grill ... MUMS !
Lägg dags vid 00.00 typ :P

Söndagen... Taggad till tusen att köra igång med matcherna och var sjuukt nervös denna dagen.
vi skulle köra vår första match för dagen vid 08.40 .. tror jag . Uppvärmingen gick helt okej,, för att vara en morgon.
08.40 startade matchen och vi körde på bra. fram tills 10 minuter efter ungefär då allt hände. JAG skulle upp i deefen på en och försvara och vad händer när jag springer fram till honom ? :@
Jo jag stannar på något vänster så min fot hamnar med tåna mot golvet och viker sej bakåt och jag tappar balansen och trycker mina ca 64 kg, som jag väger på den foten och det knakar till med en redig hög knak.. det var den dagen för mej .. inget mer spel för min del och jag kände att jag svek mitt lag för detta. Jag fattar inte hur jag lyckas .. Så hela söndagen hoppade jag runt i Göteborg .. 2 timmar hemifrån på ett ben .. vilket blev väldigt jobbigt i slutet då vi skulle stressa till bussen som log en bra bit ifrån där vi spelade.. men vi hann med både bussen och tåget.
Tack till alla som hjälpte mej !! ni är bäst !!

på kvällen så åkte jag upp till aktuten och röngade foten men det visade inget brutet eller spricka. De sa att det var blödningar i foten och att jag inte fick träna på 1 - flera veckor.
Idag är den blå på vissa ställen och lila på andra och hela foten är uppsvullen, ser ut som vet inte vad. Det gör skiiiit ont ! så har inte varit i skolan . inte p.g.a smärtan utan att jag inte har orken till at hoppa på kryckor längre .. så nu ska jag börja stödja och gå med foten lite . men har kvar kryckorna som hjälp. så jag kan nog inte börja träna nästa vecka .. så får vi se hur det går .
Men man kan ju alltid träna överkroppen på gymet .. Men vill självklart tillbaka till ultimaten igen .. är skiit svårt att sitta och kolla på utan att springa ut på plan .. vilket jag inte kan .. men vill göra !! :(


Men nu ska jag hoppa vidare och på börja gången . så får vi se hur det går :)

Hoppolång :)

// ROBIN

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0