NORRTÄLJE MIN VÄN!

Jag har varit med om en helt underbar och makalös period, i fem dagar uppe i Norrtälje tillsammans med Linus och Fredde. Vi har gjort massa dumheter, varit på fest, som var hur klockren som helst, tog bara lite tid att komma in i den, och man var nykter, denna gången.. Sen så har man varit i stockholm och gjort den staden osäker, vi stannade över i en lägenhet på Kungsholmen, sjukt värt det, det var fan livet.. Sen så har det hänt masssa andra roliga saker jag har träffat lite folk som linus känner och så, men att vara där uppe känns så jävla bra och rätt, jag har ångest varje gång jag åker där ifrån, jag hör hemma där, det är mitt hem och där ska jag leva mitt liv, alltå i Norrtälje inte Stockholm om ni trodde det. Norrtälje is the shiit säger jag bara, en sak som är klar är att jag absolut ska bosätta mej där efter studenten, ska söka jobb inom äldreomsorgen och skaffa mej en shysst liten två nära mina vänner, sen så är det dags att leva LIVET! Börja om på nu kula, ett nytt liv tillsammans med de där uppe... jag bara längtar tills jag går ut skolan, jag kommer flytta upp dit och ingen absolut ingen kan stoppa mig och mitt beslut. Jag ska ta med mig Älsklingen och dra ifrån jönköping, för min själ tillhör Norrtälje..

Norrtälje i mitt hjärta, sen är det nära och bra till Stockholm med som är bra med, men norrtälje har det dära lilla extra som gör mej glad, den känslan man få av att vara där är obeskrivlig, det är liksom som att känna att man är kär, helt underbart!

Jag saknar verkligen allt där uppe redan och det är liksom bra gått ett dygn, jag kommer snart tillbaka dit, tro mej här blir jag inte långvarig!!

NORRTÄLJE MIN VÄN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0