Sommar, sommar, sommar!

Tänkte bara säga att jag är vid liv, vissa kanske har undrat varför jag inte skrivit något?!

Men livet består av så mycket mera än att sätta sig vid datorn och skriva ett par rader i bloggen. Det är ju för fasen sommar ute, varmt, soligt och LOV! vilket innebär att man ska vara ute och steka 24/7 och äta massa gott...
Jag lever iallafall mitt underbara liv nu, sommaren är den årstid jag lever för, vintern är bara deppig, den kan vi hoppa över för mig!

Sommaren 2010 för mig kommer bestå utav Massa arbete, princip hela sommaren,. mina lediga dagar kommer tillbringas i solen och på stranden. jag ska bara njuta av de dagarna då man är ledig ifrån jobbet. Men jag kommer också tillbringa tid tillsammans med min sötaste underbaraste flickvän! vi kommer inte ha överdrivet mycket tid tillsammans i sommar har jag på känn men jag ska göra de tillfällen med henne till de bästa!

Sen så ska jag försöka åka iväg någonstans, typ Göteborg, stockholm, Norrtälje? ja får se vart de bär av, i höst ska jag iallafall utomlands, det har jag bestämt mig för. 1 vecka i något varmt land tillsammans med någon/några.

Just nu, i just detta tillfälle så är jag hemma hos Älsklingen och slappar i...... *trumm virvel* ....
SOOOOOOLEN!

Imorgon bär det av till mormor och morfar för att fira midsommar tillsammans med Älsk, och familjen och sin egna svoger, SWEET!

TAGGA STUDENT ÅRET!
RSS 2.0