Blandade känslor!! :O

Snart så spolar jag allvarligt talat ner matteboken i toaletten!? är så jävla trött på den, får panik på allt, vad kan man egentligen? ena stunden kan man det, nästa stund då man ska göra lite uppgifter kan man ingenting, det är så himla mycket olika metoder att hålla knas på, så man blandar ihop alla och glömmer delar av det, men snart kommer iallafall något som jag älskar, nämligen mat, och idag på menyn står det en fett kebatallrik eller liknade, namnnamn!

Dagen rent allmänt har bestott utav att man hade en lektion idag, nämligen idrott och den höll jag och en kompis i, vi plågar tjejerna och killarna riktigt hårt idag my friend! eller vad säger du, hoppas det känns riktigt mycket imorgon, det är riktigt najs att bara stå och befalla och säga vad de ska göra utan att man själv gör det, utan bara kollar på när de andra lider, det gillar vi!!

När jag väl satt på bussen tänkte jag att jag skulle överraska min älskling på hennes skola, men tror ni jag hittade henne? nix, spårlöst borta, och ingen av hennes vänner visste heller vad hon var så jag tog bussen hem och startade plugget istället...

vid halv 3 tiden stack jag ner till K skola igen för att kolla om jag kunde finna henne denna gången och visst gjorde jag det, så där satt jag en stund och pluggade lite, sen bar det av till körskolan för att ha lektion, och det gick super med den, så nu är det två lektioner inbokade sen så kan det vara så pass att det är dags för uppkörning, jag är rädd, inte redo att få ett körkort och litar inte på mig själv till 100 %, men det går nog bra ska vi se ändå, sen nu så har det varit massa plugg och snart ska man upp till Pizzerian för att fläska i sig en kebabtallrik som jag nämnde tidigare, sen blir det till att plugga massa igen och se till att läsa ut den förbannade engelska boken som jag inte har avslutat ännu, har typ 6 kapitell kvar i den, suck!! hatar böcker!!!

men hade gott, BLESS!


PLUGG Söndag

PLUGG Ó PLUGG Ó ÅTERIGEN PLUGG....
Det är det som just nu pågår hemma hos mig, matteplugg på funktioner, det är inte jätte roande och speceillt inte roligt! Men har man prov så har man på Onsdag, det kommer väl förhoppningsvis gå vägen, det får jag iallafall hoppas på.. Men det känns lite som våran matte lärare inte tycker om mig, men man kan ju inte vara gillad av alla, jag kanske inte gör speciellt mycket på lektionen heller, det går inte tänka i klassrummet, det går mycket lättare utanför, och då slipper man lärarens hängade över axeln med, man vill inte räkna när han står och glor på vad man gör...

Men tiden som återstår idag så blir det till att plugga matte lite till, och sedan äta något gott, jag börjar bli riktigt hungrig nu igen, det var typ en timme sen jag åt mat, men sånt är livet!
Senare ikväll blir det kanske en sväng med bilen tillsammans med Janne, det hoppas jag på iallafall, det är skönt att köra bil... avkopplande på något vis...

Men nu ska jag snart ta och starta upp plugget igen...

PEACE!!


Life's goes up and down!

Gårdagen var med blandade känslor, började inte så speciellt kul, men när man sedan satt på bussen för att åka upp til A6 för att träffa Alex så kändes allt bra igen, och ännu bättre blev det när man såg att Jessica stod vid busshållplatsen och skulle träffa samma person, två underbara vänner på samma dag, de som alltid står vi min sida när jag har det tufft... Trippen på A6 var kanon, hittade en skjorta som jag köpte dessutom, men mina tankar var emellan åt på en annan sak, något som jag trodde inte skulle vara så jobbigt men som tydligen är jätte jobbigt för mig, jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen, tankarna om detta är hela tiden i mitt huvud och gör mig nästan helt slut körd, jag kan inte göra speciellt mycket när dessa finns i huvudet, vad ska man göra? något tips kanske?
Det får inte bli så som det kanske kommer bli, det får helt enkelt inte det, för jag kommer inte klara av att se allt, det kommer bara bli för mycket helt enkelt, så snälla tänk igenom allt innan beslut fattas? ett hett tips från mig, om ni inte vill ha en ledsen och deppig Robin emellan åt villsäga!

Helgen har rent allmänt varit bra, har jobbat och skrammlat ihop lite nya money, pengar rullar in nu det går bra nu, sen så har man haft lite så panik på att man fyller år snart, jag är inte redo redo för att bli vuxen, inte än! Sen så ska man ju vara klar med körkortet med, det är väl det som man satt upp sitt mål efter och då är det nog ändå bra att fylla vuxen, men jag tänker på allt ansvar man kommer få när man är 18, man är inget barn längre då precis, sen är det bara 10 veckor kvar tills skolan är slut och man går ut på sitt sista sommarlov, sen så är det trean som gäller och efter det? ja vad ska man göra då? Plugga, Lumpen, jobba eller sitta hemma? jag har inte en blekaste hur min plan ser ut efter trean, men jag hoppas på att det blir lumpen, för jag är verkligen inte redo för att plugga vidare, inte än.. vill komma ifrån skolbänken, redan nu, orkar inte med den mera! skolan suger rumpa!
kommer bli så gott att få ta studenten, men mindre gött att komma ut i vuxen livet!!

Idag så blir det till att plugga lite matte och röja i rummet, sen så kanske man ska ner och träna ikväll eller övningsköra, det är iallafall något som är kul....

hade gott allihopa!!


jag ska bli som en delfin!

Gårdagen blev super trevlig som jag trott, massa trevliga människor och omtänksamma.. Kom hem runt 1 tror jag.. och somnade direkt när Älsklingen tagit fram sängen, inte en sekund var jag vaken! vaknade första gången idag vid 8 och var så jäckla torr i munn och pissnödig, sen så somnade man om och vaknade vid 10 tiden. Då gick vi upp och tog på oss, idag var en dag då man inte brydde sig ett skit om hur man såg ut, tro det eller ej om mej men så var det. Sen satte man sig på bussen för att kolla på Ultimate turneringen, jag får rysningar när jag ser det, jag saknar spelet så jag funderar en del på om man inte skulle börja lira igen? jag har blivit allt för lat med träningen, så det kanske är lika bra att starta igen, turneringarna är ju skit roliga, men har man tid?
det är frågan!`

När man kom sen så var det mat, pizza för typ 5 gången på denna månaden utan träning, inte bra!
men det smakade inte så jätte märkvärdigt idag, jag har är mer trött och har huvudvärk än hungrig, men måste ju äta ändå eftersom mat är gott och jag älskar mat!!

Nu sover älsklingen i soffan och jag funderar på att göra detsamma eller väcka henne lite snällt, och ta med henne och brossan upp till Alex, orkar inte sitta hemma än, sen ikväll blir det ett försök till plugg, undra hur det kommer gå.. men jag måste få något gjort, prov på Torsdag igen! suck, jag pallar inte med det mera sen är det dags att plugga på matte som man har prov på veckan efter och så har man en fucking engelska bok att läsa ut till v.13 med som jag inte ens är halvvägs i!!!

Men hade gott nu, och kom ihåg man är bara ung en gång i livet så för fasen lev livet och gör det till något kul, det är det jag försöker göra varje dag, och ibland lyckas jag och ibland inte, men vad tusan det är inte hela världen...


Nu är det slut på veckan, det är dags för Fredagsmys!

lika glad varje gång när man kommit till slutet på veckan.. Men det har varit en ganska skön vecka i skolan ändå så ska inte klaga på den, men det är alltid lika skönt med helg, och denna helgen jobbar man inte heller. Utan istället ska man tillbringa helgen tillsammans med sin Älskling, det kommer bli helt underbart, en hel helg tillsammans. Men det blir även släktkalas för lillebrollan och sen ska man iväg på 18 års fest hos Carro, vilket jag hoppas på kommer bli en good night to remember?

Idag har man bara haft en lektion i skolan och sedan bar det av till körskolan för att plugga lite teori till kortet, vilket plugg, blev sittande i 3 timmar, det är grymt kul att plugga på det, det ända som är roligt att plugga på..
När man väl kom hem så hade man fått 2 biobiljetter från jobbet bara för att de blivit utsädda till årtets bästa bofastigheter, så alla anställda fick 2 biobiljetter var, inget man tackar nej till, jag som inte ens varit anställd så länge fick 2 också, det är kul med presenter!


A afternoon together with Jesus and wonderful people!

Idag har man repet inför den kristna rock konserten i maj för första gången tillsammans med bandet som ska spela, riktigt mäktigt! Det var även första gången man sjung tillsammans med sin amigo Edwin, det lilla repet innan allvaret gick inte jätte bra, allt kändes fel. Var det vekligen rätt tonart? hahah, men det löste sig ändå.. För vi är bäst, det vet ju alla? Sen så fick man hoppa in och sjunga en helt annan låt och en annan Genre, från att sjunga rock/rap till en svensk ballad, haha. det lät kanske inte jätte bra, men vi gjorde vårt bästa, eller vad säger du lukas?
Klockan 7 började allvaret, och man var inte alls taggad på att sjunga låten igen för att det gått så pass dåligt som det gick. Men det gick betydligt bättre den gången, men man hör knappt sig själv, bara trummorna och gitarren.. så man vet inte hur det låter redigt, jag har aldrig tyckt om mikrofoner, vi är inte vänner precis, men vi kankse kan bli? det är något jag hoppas på iallafall.. inom sin tid kommer nog det med.. jag vet att jag kanske inte är världsbäst på att sjunga, men jag gör det för att det är kul. och vem vet en vacker dag kanske jag är det? Det blir iallafall Idol i år, men de underbara så får vi se. det är bara kul att se vad de säger och de kanske ger mig lite tips på hur jag kan utvecklas? vi får se hur det går!!
Men det bästa av denna kvällen var att man var tillsammans med Jesus, han fanns med oss och kollade på oss, alla låter handlade om han och det var mycket trevligt, hoppas på fler tillfällen tillsammans med vännerna i kyrkan, de jag känner och de jag inte känner och tillsammans med Jesus.. jag och många andra hoppas och tro på att det kommer bli en AWESOME konsert och vi ska göra det bästa för att alla ska minnas den, sen blir det en eller flera gudtjänser jag ska sjunga på, har tre låtar som ska framföras, det kommer bli mysigt, tre långsamma bra låtar, som jag valt själv. Sen till sist blir det två andra konserten, en tillsammans med kören DOXA och artisten Gladis de pilar, tror det kommer bli super kul och en grej att minnas, sen sist men absolut inte minst.. något som jag verkligen längtar till är musikalmix konserten, där vi ska blanda massa olika gamla musikaler, en av de vi är klara är med är Grease, där jag ska spela ledaren för T-birds, den coola snubben Danny, det kommer bli as värt!
Men nu ska jag återgå till Hockeyn igen!
Bless'n Peace people!!


Gästinlägg !!!!

Karin här :D
Ja tänkte att ja som gjort den nya headern att ja skulle skriva ett litet inlägg;)
Som ni kanske märker på headern så har jag & Robin blivit tsm igen.
hihi , ganska öppenbart om han vill ha en bild på mig ^^
Men härligt är de , som sagt , kärlek utan honom är ingen kärlek alls!
Men Men , träffade min älskling ikväll , mysigt, skulle ju lura Emelie på kören men såklart kom hon inte.
aja !

Jag vill bara säga , Robin , du är de bästa jag vet!
Ja är så glad att det är vi ännu en gång !
Men denna gången ska allt hålla , hålla länge.
Jag är kärare än någonsin och tycker verkligen om dig obeskrivligt mycke.
Känslorna för dig har aldrig någonsin försvunnit helt , och nu känner jag att dom blir starkare för varje dag.
I helgen ska vi ha de mys & ja hoppas verkligen på att de kommer  bli de :)

Tack för att du finns!
aja , ni som vill kika in lite på den bloggen som ja har själv så klicka här!

bye bye , sov så gott kära läsare ;)

SNOPP!

Tänkte bara skriva lite i min blogg så att ni vet att jag lever... Denna Tisdagen har väl inte varit speciell, jag tog sovmorgon idag från våran så kallade idrott som skulle bestå utav att bowla så man fick göra annat själv. vilket jag självklart har gjort, inte.. Iallafall inte riktigt än, men det kommer inom sin tid.. Idag har vi även haft Psykologi prov i skolan och det gick väl bra hoppas jag. fick inte göra klart det helt bara, tiden var för kort, 45 minuter? vad är det för tid till ett prov, hoppas på att hon ta hänsyn till det. Stan efter skolan tillsammans med 2 filurer där jag köpte mig en ny jacka, kan behövs nu i vårtider, riktigt snygg om jag får säga det själv. När jag sedan var hemma blev det mammas äppelpaj och mat i stora lass, namnnamn! Sen har det bara blivit msn av hela livet, men funderar på att lägga mig i sängen och läsa ur engelska boken som vi ska ha läst ut till vecka 13 och jag har inte kommit speciellt långt i den, jag hatar böcker och hatar ännu mera engelska, så vi får se hur det slutar?! Hade gött allihopa!!

This is my life

Snabb uppdatering från gårdagen: - Jobbade 07.00-11.00, riktigt härligt, solen var ju framme och det var härligt väder ute... inte mycket att göra heller denna dagen - Dusch och sedan ner till stan med Linda och Malin - Firade Barbro och sedan hem igen för att plugga och sova Idag; - Jobbade 08.00-12.00 - Pluggat typ hela dagen, PSYKOLOGI SKIT! - TV, Dator - Haft funderingar kring att börja träna nu igen efter återhämtingen från Kristianstad?!

RSS 2.0