Nu är det slut på veckan, det är dags för Fredagsmys!

lika glad varje gång när man kommit till slutet på veckan.. Men det har varit en ganska skön vecka i skolan ändå så ska inte klaga på den, men det är alltid lika skönt med helg, och denna helgen jobbar man inte heller. Utan istället ska man tillbringa helgen tillsammans med sin Älskling, det kommer bli helt underbart, en hel helg tillsammans. Men det blir även släktkalas för lillebrollan och sen ska man iväg på 18 års fest hos Carro, vilket jag hoppas på kommer bli en good night to remember?

Idag har man bara haft en lektion i skolan och sedan bar det av till körskolan för att plugga lite teori till kortet, vilket plugg, blev sittande i 3 timmar, det är grymt kul att plugga på det, det ända som är roligt att plugga på..
När man väl kom hem så hade man fått 2 biobiljetter från jobbet bara för att de blivit utsädda till årtets bästa bofastigheter, så alla anställda fick 2 biobiljetter var, inget man tackar nej till, jag som inte ens varit anställd så länge fick 2 också, det är kul med presenter!


Kommentarer
Postat av: sexbomben ;D

Åh, gratis är alltid gott! Tagga imorn då, ska försöka krya på mig! :)P.S. Fortsätt skriv, alltid kul att läsa! :)

2010-03-19 @ 18:33:46
URL: http://jessicakajsaottozon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0